Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

PAPUSA TRADITIONALA LEMN (KOKESHI) TAKEDA SHINGEN

PAPUSA TRADITIONALA LEMN (KOKESHI) TAKEDA SHINGEN

Takeda Shingen (武田 信玄) a fost unul dintre cei mai importanți daimyō (guvernator feudal) din Japonia epocii Sengoku (1467–1603), o epocă caracterizată prin luptele nenumărate dintre șefii diverselor clanuri pentru a-și dobândi supremația asupra vecinilor. Shingen a trăit din 1521 până în 1573 și este vestit pentru extinderea provinciei sale, actuala prefectură Yamanashi, până la Muntele Fuji. Imaginea lui a rămas în istoria Japoniei precum cea a unui iscusit general, un geniu militar, care prin forță, inteligență și strategie bine plănuită, a unificat întregi regiuni geografice. Este cunoscut faptul că steagul lui folosit în bătălii avea scrise caracterele 風林火山 (Fuu-Rin-Ka-Zan), ceea ce înseamnă „vânt, pădure, foc, munte”. Aceste cuvinte sunt luate din faimosul tratat chinez de război din secolul V î.e.n., Arta Războiului, de Sun Tzu, și înseamnă „rapid precum vântul, silențios precum pădurea, nemilos precum focul, nemișcat precum muntele”.
139,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Păpușile tradiționale japoneze din lemn (kokeshi) sunt originare din nordul țării, dar în prezent sunt foarte răspândite în toată Japonia, mai ales ca obiecte decorative. Caracteristica de bază a acestor păpuși, întotdeauna pictate manual, este simplitatea lor (lipsa brațelor și a picioarelor), pusă în valoare de culorile vii, motivele deseori florale și expresivitatea chipului. Păpușa este creată de mica firmă de artizanat Usaburo (卯三郎), aflată în prefectura Gunma, în centrul Japoniei. Firma are mai puțin de zece artizani, care lucrează zi de zi în lemn și urmează tradiția fondatorului, Okamoto Usaburo (1917–2009). Takeda Shingen (武田 信玄) a fost unul dintre cei mai importanți daimyō (guvernator feudal) din Japonia epocii Sengoku (1467–1603), o epocă caracterizată prin luptele nenumărate dintre șefii diverselor clanuri pentru a-și dobândi supremația asupra vecinilor. Shingen a trăit din 1521 până în 1573 și este vestit pentru extinderea provinciei sale, actuala prefectură Yamanashi, până la Muntele Fuji. Imaginea lui a rămas în istoria Japoniei precum cea a unui iscusit general, un geniu militar, care prin forță, inteligență și strategie bine plănuită, a unificat întregi regiuni geografice. Este cunoscut faptul că steagul lui folosit în bătălii avea scrise caracterele 風林火山 (Fuu-Rin-Ka-Zan), ceea ce înseamnă „vânt, pădure, foc, munte”. Aceste cuvinte sunt luate din faimosul tratat chinez de război din secolul V î.e.n., Arta Războiului, de Sun Tzu, și înseamnă „rapid precum vântul, silențios precum pădurea, nemilos precum focul, nemișcat precum muntele”.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: PAPUSA TRADITIONALA LEMN (KOKESHI) TAKEDA SHINGEN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

Material Lemn
format -

Content

Loading...