Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bol orez Kosome Tako Karakusa

Bol orez Kosome Tako Karakusa

Acest bol este folosit pentru servirea orezului cald, iar capacul de lemn este menit sa mentina temperatura potrivita inauntru cat mai mult timp. Numele bolului semnifica mai multe lucruri. in primul rand, kosome (古染め) este un stil de pictura a Portelanului cu albastru, importat in Japonia din China la finalul epocii Ming (secolul al XVII-lea)
85,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Produs din Portelan, executat manual, in zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de Ceramica si Portelan din aceasta regiune se numeste Mino-yaki si este cea mai cunoscuta in Japonia. Peste 60% din productia de Ceramica si Portelan provine din aceasta regiune, al carei sol este bogat in argila, fier si alte elemente necesare olaritului. Din acest motiv, zona Mino are o traditie de olarit si Ceramica deosebit de lunga. Fragmente de Ceramica datand din secolul VII e.n. au fost descoperite in regiune, iar numele Mino asociat cu olaritul apare in sursele istorice inca din anul 905. in 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „traditie/comoara nationala“.Acest bol este folosit pentru servirea orezului cald, iar capacul de lemn este menit sa mentina temperatura potrivita inauntru cat mai mult timp. Numele bolului semnifica mai multe lucruri. in primul rand, kosome (古染め) este un stil de pictura a Portelanului cu albastru, importat in Japonia din China la finalul epocii Ming (secolul al XVII-lea). Acest stil de Portelan a fost inventat in orasul chinez Jingdezhen (景徳鎮), renumit ca fiind capitala Portelanului chinezesc. Tako (蛸) inseamna „caracatita“ si, dupa cum se poate vedea pe bol, modelul de baza aminteste de tentaculele unei caracatite. in sfarşit, karakusa (唐草) indica stilul ornamental de pe vase sau obiecte de arta obtinut prin repetitia unui model grafic de baza. in cazul acestui bol, tentaculele de caracatita se repeta pe toata suprafata lui. Este de remarcat ca in Japonia acest model artistic, kosome tako karakusa, se regaseste si pe alte obiecte culinare, cum ar fi farfurii, cani, boluri pentru desert etc., fiind relativ des intalnit. Bolul poate fi pus in cuptorul cu microunde (dar fara capac) si, de asemenea, in masina de spalat vase.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Bol orez Kosome Tako Karakusa

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

Material -
Lungime -
Dimensiune -
Latime -
format -

Content

Loading...