Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

BOL TRADITIONAL ROSU JAPONEZ

BOL TRADITIONAL ROSU JAPONEZ

Acest bol (wan in limba japoneza) este din Portelan si este produs in zona Mino, din prefectura Gifu.Este folosit in Japonia pentru servirea supei (suimono) sau a dulciurilor traditionale. Poate fi folosit si pentru servirea ceaiului. Capacul are doar functia de a mentine temperatura cat mai mult timp si, bineinteles, ofera elementul de surpriza apreciat foarte mult in arta culinara nipona. Bolul este rezistent la temperaturi inalte, insa nu il puneti in cuptorul cu microunde, intrucat liniile aurii din modelul exterior contin metal.
119,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Acest bol (wan in limba japoneza) este din Portelan si este produs in zona Mino, din prefectura Gifu. Tehnica de olarit din aceasta regiune se numeste Mino-yaki si este cea mai cunoscuta in Japonia, fiind folosita la peste jumatate din toata Ceramica produsa in tara. Solul local este bogat in argila si elemente necesare olaritului, motiv pentru care zona Mino are o traditie de sute de ani in olarit. Desi exista o tehnica comuna folosita de artizanii din Mino, aceasta traditie de olarit are 15 stiluri diferite, in functie de designul obiectelor de Ceramica produse, de culori (de exemplu, cu un amestec special de cupru se obtine o culoare verde-inchis, tipica pentru stilul Oribe) si de finisaj. Fragmente de Ceramica datand din secolul VII e.n. au fost descoperite in regiune, iar numele Mino asociat cu olaritul apare in izvoarele istorice inca din anul 905. in 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „traditie/comoara nationala“. Acest bol este folosit in Japonia pentru servirea supei (suimono) sau a dulciurilor traditionale. Poate fi folosit si pentru servirea ceaiului. Capacul are doar functia de a mentine temperatura cat mai mult timp si, bineinteles, ofera elementul de surpriza apreciat foarte mult in arta culinara nipona. Bolul este rezistent la temperaturi inalte, insa nu il puneti in cuptorul cu microunde, intrucat liniile aurii din modelul exterior contin metal.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: BOL TRADITIONAL ROSU JAPONEZ

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

Material -
Lungime -
Dimensiune -
Latime -
format -

Content

Loading...