Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

CONFESIUNILE UNEI MASTI

CONFESIUNILE UNEI MASTI

Prin Confesiunile unei masti (1949), publicul japonez descopera resursele literare ale romanului scris la persoana intai, iar europenii descopera un mare scriitor japonez.

24,09 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.

Mishima se exprima marturisind. Tabloul care-l reprezinta pe Sfantul Sebastian strapuns de sageti il urmareste pe adolescentul Kochan, alter ego al autorului, ca un ideal de frumusete in suferinta. Anomalia din viata lui e ca nu regaseste idealul de frumusete in trupul femeii, ci in cel al barbatului si, in cele din urma, intr-un narcisim care il sperie. Iesirea din criza pare sa fie frumoasa Sonoko, pe care vrea s-o iubeasca pentru a-si dovedi normalitatea, dar nu e in stare.

Nici razboiul nu-i da lui Kochan sansa sa devina ceea ce-ar vrea: declara ca sufera de pneumonie si evita sa devina martir, precum Sfantul Sebastian. Mishima pare sa se intrebe daca, in spatele mastii sale, exista intr-adevar un sine. In fond, masca este el insusi. Identitatea lui e paradoxala: homosexualitatea nu e decit o heterosexualitate inversata, narcisismul e semnul urii de sine, dorinta de moarte e teama de sfarsit. „Sunt un complicat paradox inutil", scrie Mishima. „Acest roman este dovada psihologica a faptului.“

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: CONFESIUNILE UNEI MASTI

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

ISBN 9.79E+12
Autor MISHIMA,YUKIO
Traducator Humanitas Fiction
Editura -
Anul publicarii 2015
Format 13 x 20 cm
Nr. pagini 200

Content

Loading...