Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cutit Sakai Takayuki Kasumitogi 18cm

Cutit Sakai Takayuki Kasumitogi 18cm

Acest tip de cutit se numeste Mukimono in Japonia. Este un cutit folosit in principal pentru felierea legumelor, iar varful ascutit, cu forma caracteristica, este folosit de maestrii culinari japonezi pentru a realiza ornamente din legume. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea carnii. Este fabricat in Japonia de firma Aoki Hamono, infiintata in anul 1946, in prefectura Osaka, orasul Sakai, renumit pentru industria de cutite japoneze, cu o traditie de peste 600 de ani. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb), favoritul mestesugarilor niponi.
565,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Este fabricat in Japonia de firma Aoki Hamono, infiintata in anul 1946, in prefectura Osaka, orasul Sakai, renumit pentru industria de cutite japoneze, cu o traditie de peste 600 de ani. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb), favoritul mestesugarilor niponi. Acest otel nu este inoxidabil. Finisajul este in stil kasumi-togi (kasumi inseamna „ceata“), tipic pentru multe cutite traditionale nipone. Lama are un aspect cetos, mat si nu pare foarte stralucitoare cand este asezata in lumina. Pe lama sunt inscriptionate caracterele japoneze 堺孝行 (Sakai Takayuki), numele brandului principal al firmei. Manerul este din lemn de stejar. Pe cutia cutitului scrie 堺孝之御料理包丁 (sakai takayuki oryori hocho), adica „cutit culinar Sakai Takayuki“, iar deasupra, in chenarul negru, 切味保証 (kireaji hosho), „ascutime, calitate a taierii garantata“. Acest tip de cutit se numeste Mukimono in Japonia. Este un cutit folosit in principal pentru felierea legumelor, iar varful ascutit, cu forma caracteristica, este folosit de maestrii culinari japonezi pentru a realiza ornamente din legume. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea carnii.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Cutit Sakai Takayuki Kasumitogi 18cm

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preț

Mai multe informatii

Dimensiune 18 cm
Latime -
Material Otel

Content

Loading...