Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Decorațiuni

Decorațiuni

 1. 01
 2. 02
 1. spuneți-vă părerea

  225,00 RON
  Imaginea de pe această perdea Noren este o copie a faimoasei picturi a lui Tawara Soutatsu executată în jurul anilor 1630. Pictura se află la Templul Kenninji din Kyoto și a fost desemnată comoară națională de către guvernul Japoniei (nu există decât 160 de tablouri cu acest statut în Japonia). Este intitulată “Fuujin Raijin Zu”, adică Tablou cu Zeul Vântului și Zeul Tunetului/Fulgerului. Dimensiunile acestei perdele Noren sunt de 85 x 150 cm. Materialul este un poliester special, gros, și se spală doar de mână la 30 de grade, putând fi călcată la temperatură medie.
 2. spuneți-vă părerea

  185,00 RON
  Pe acest noren scrie "ニャンだか幸せ" (”nyan da ka, shiawase), ce s-ar traduce liber "sunt pisicuta si fericita", apoi ”一期一会” (”ichigo ichie), o cunoscută zicală japoneză ce este adeseori tradusă cu ”o dată în viață”.
 3. spuneți-vă părerea

  225,00 RON
  Pe acest noren scrie ”福よ来い” (Fuku yo, koi), adică ”Să vină norocul”, respectiv ”福招きねこ” (Fuku maneki neko), ”Pisici Maneki ce cheamă norocul” Tradiția maneki neko este veche de cel puțin patru secole, însă originea ei este neclară. O poveste răspândită în Japonia ne spune că un nobil, mergând odată la vânătoare, a trecut prin fața unui templu, și pisica starețului l-a chemat, din poarta templului, cu laba ridicată. Imediat ce nobilul a poposit la templu, a început o ploaie torențială. Mulțumit că datorită pisicii a scăpat de vijelie, nobilul a donat mulți bani pentru restaurarea templului, iar pisica a devenit faimoasă.
 1. 01
 2. 02
Loading...