Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

FARFURIE IMARI FAZAN

FARFURIE IMARI FAZAN

Această farfurie este confecționată din porțelan, executată manual în prefectura Mie, Japonia. Stilul de porțelan și ceramică din această regiune este renumit în Japonia (se numește banko-yaki, adică olărit/porțelan banko), având o tradiție de secole. Ceramica banko a fost creată de Nunami Ryouzan, un negustor bogat care a trăit la jumătatea secolului al XVIII-lea. Asemeni multor alți oameni bogați ai vremii, acesta a avut un interes deosebit pentru Calea Ceaiului. De asemenea, el se îndeletnicea cu ceramica, iar obiectele pe care le confecționa au atras atenția și altora, şi astfel au luat naștere obiectele de factură banko. Ceramica și porțelanul banko sunt recunoscute pentru înalta calitate artistică, după cum se poate vedea și la această farfurie.
Pe această farfurie este înfăţişat păunul (kujaku 孔雀), a cărui imagine, în cultura japoneză, simbolizează dragostea, compasiunea, blândețea. Imari este un stil de ceramică Arita, ale cărei caracteristici variază de la modele florale, peisagistice, animale, umane până la modele abstracte.
139,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Această farfurie este confecționată din porțelan, executată manual în prefectura Mie, Japonia. Stilul de porțelan și ceramică din această regiune este renumit în Japonia (se numește banko-yaki, adică olărit/porțelan banko), având o tradiție de secole. Ceramica banko a fost creată de Nunami Ryouzan, un negustor bogat care a trăit la jumătatea secolului al XVIII-lea. Asemeni multor alți oameni bogați ai vremii, acesta a avut un interes deosebit pentru Calea Ceaiului. De asemenea, el se îndeletnicea cu ceramica, iar obiectele pe care le confecționa au atras atenția și altora, şi astfel au luat naștere obiectele de factură banko. Ceramica și porțelanul banko sunt recunoscute pentru înalta calitate artistică, după cum se poate vedea și la această farfurie. Pe această farfurie este înfăţişat păunul (kujaku 孔雀), a cărui imagine, în cultura japoneză, simbolizează dragostea, compasiunea, blândețea. Imari este un stil de ceramică Arita, ale cărei caracteristici variază de la modele florale, peisagistice, animale, umane până la modele abstracte.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Recenzii client

1 Articol(e)

per pagina
Produs calitativ superior caruia insa ii lipseste autentificarea. Recenzie de Dan Steriu
Preț
Calitate
Un obiect decorativ superb ca de altfel multe alte produse din magazin. Placut la privit din departare, de aproape, placut la atingere. Pretul nu este ridicat. Am cumparat pe piata obiectelor de arta farfurii tip Imari produse in China sau Delft mult mai scumpe. Singura obiectie asupra acestui produs si a altora similare din magazin este absenta unui marcaj sau a unui alt mod de autentificare care ar permite recunoasterea si plasarea in timp si spatiu a obiectului. Sa fie acesta si motivatia unui pret scazut? (Postat la data 13.04.2018)

1 Articol(e)

per pagina

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: FARFURIE IMARI FAZAN

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

Material Portelan
Lungime -
Dimensiune 32x32x4 cm
Latime -
format -

Content

Loading...