Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cuțite

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    350,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste petii in Japonia. Denumirea vine din limba engleza, de la cuvantul petty („mic, marunt“). Este asadar un cutit mai mic, excelent pentru decojirea legumelor si fructelor sau pentru taierea foarte fina a legumelor. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea mezelurilor sau a branzei.
  2. spuneți-vă părerea

    565,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste Mukimono in Japonia. Este un cutit folosit in principal pentru felierea legumelor, iar varful ascutit, cu forma caracteristica, este folosit de maestrii culinari japonezi pentru a realiza ornamente din legume. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea carnii. Este fabricat in Japonia de firma Aoki Hamono, infiintata in anul 1946, in prefectura Osaka, orasul Sakai, renumit pentru industria de cutite japoneze, cu o traditie de peste 600 de ani. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb), favoritul mestesugarilor niponi.
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...