Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

INFORMAȚII DESPRE TRANSPORT

Livrare prin curier

Livrarea este gratuita daca valoarea comenzii depaseste 300 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 300 lei, costul de livrare variază în functie de distanta și greutatea produselor comandate.

Ridicare din magazin:

Produsele comandate pot fi ridicate și direct din magazin. Livrarea in magazin se face gratuit. Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, in rate, prin iTransfer, ordin de plata), te rugam sa ai actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele. Pentru persoanele juridice, este necesara si o imputernicire din partea firmei.

Când iti poti ridica gratuit produsele comandate?

A doua zi, in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri

Luni, in cazul comenzilor plasate de sambata pana duminica, ora 00:00

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

Modalități de plata

Pentru a achita produsele comandate pe www.takumi.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

  • Plata numerar sau ramburs
  • Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (acceptam si programe de rate fara dobanda)
  • Ordin de plata

Plata numerar/ramburs - plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul magazinului Takumi. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

Plata cu cardul la ridicarea produselor din magazine - la ridicarea produselor de la sediul din Calea Victoriei 120, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.

Atentie! In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Takumi.ro foloseste platforma PayU. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati PayU. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata PayU. Takumi.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Takumi, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: XZY SA

Cont lei: CONT IBAN: RO76BTRL RONC RT00 N319 0605 deschis la BTRL, BANCA TRANSILVANIA S.A.

Loading...