Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cuțite

  1. 02
  2. 03
  3. 04
  4. 05
  5. 06
  1. spuneți-vă părerea

    750,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste deba in limba japoneza si este folosit cu precadere la felierea pestelui. Este mai greu si mai masiv decat alte cutite japoneze (greutate 400g). Cu o singura taietura se poate indeparta capul pestelui, cutitul fiind conceput pentru a sectiona cu mare usurinta. Este fabricat in Japonia de firma Kanematsu Kogyo, infiintata in anul 1958, in prefectura Gifu, orasul Seki, renumit pentru industria de cutite japoneze. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb), favoritul mestesugarilor niponi. Acest otel nu este inoxidabil, deci trebuie sa intretineti cutitul conform instructiunilor care insotesc produsul la cumparare.
  2. spuneți-vă părerea

    550,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste sujihiki (sau sujibiki) in Japonia si este folosit mai ales pentru felierea carnii gatite sau crude si curatarea grasimii de pe carne. Este fabricat in Japonia de firma Tsubame Bussan, infiintata in anul 1911, in prefectura Niigata.
  3. spuneți-vă părerea

    350,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste petii in Japonia. Denumirea vine din limba engleza, de la cuvantul petty („mic, marunt“). Este asadar un cutit mai mic, excelent pentru decojirea legumelor si fructelor sau pentru taierea foarte fina a legumelor. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea mezelurilor sau a branzei.
  1. 02
  2. 03
  3. 04
  4. 05
  5. 06
Loading...