Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bucătărie

Bucătărie

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    65,00 RON
    Ceramica tradiţionala japoneza provenind din prefectura Gifu, zona cu cea mai mare producţie de ceramica nipona. Acest tip de cana se foloseşte de obicei pentru ceai verde, savurat la masa alaturi de sushi. Pe ceasca este pictat caracterul japonez pentru samurai, 侍 Inaltime 11 cm, diametru 7,5 cm
  2. spuneți-vă părerea

    89,00 RON
    Această farfurie este din porțelan și este produsă în zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de ceramică și porțelan specifică acestei regiuni se numește Mino-yaki și este cea mai cunoscută în Japonia. Peste 60% din producția niponă de ceramică și porțelan provine din această regiune, al cărei sol este bogat în argilă, fier și alte elemente necesare olăritului. Zona Mino are o tradiție de olărit deosebit de lungă. Fragmente de ceramică datând din secolul VII e.n. au fost descoperite în regiune, iar numele Mino asociat cu olăritul apare în sursele istorice încă din anul 905. În 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „tradiție/comoară națională“. Numele farfuriei e format din shin (深), care înseamnă „adânc“, și kai (海), „mare“, aşadar „marea adâncă“, denumire care poate fi interpretată ușor observând marginile întunecate ale farfuriei, asemănătoare cu țărmul, și interiorul de un albastru-verde intens, care aminteşte de adâncurile mării. Farfuria poate fi pusă în mașina de spălat vase.
  3. spuneți-vă părerea

    250,00 RON
    Oala traditionala japoneza Mino-Yaki, fabricata in orasul Toki, prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Oala este facuta dintr-o argila foarte rezistenta la temperaturi inalte si finisata cu un strat de cupru.
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...