Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Bucătărie
-
250,00 RONOala traditionala japoneza Mino-Yaki, fabricata in orasul Toki, prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Oala este facuta dintr-o argila foarte rezistenta la temperaturi inalte si finisata cu un strat de cupru.
-
159,00 RONCod produs 03459
-
370,00 RONOala traditionala japoneza Banko-Yaki, fabricata in orasul Yokkaiichi (prefectura Mie) de firma Hirao Ceramics. Oala este facuta dintr-o argila foarte rezistenta la temperaturi inalte si finisata cu un strat de cupru.
-
80,00 RON
-
95,00 RONPe cană este reprezentat bujorul (botan), emblematic în cultura niponă, alături de floarea de prun (ume) și de cea de cireș (sakura). Bujorul este considerat „regele florilor“ și este un simbol al bunăstării, curajului și onoarei. Diametru 7,5 cm, înălțime 9 cm.
-
99,00 RONProdus din ceramică, executat manual, în zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de ceramică și porțelan specifică acestei regiuni se numește Mino-yaki și este cea mai cunoscută în Japonia. Peste 60% din producția niponă de ceramică și porțelan provine din această regiune, al cărei sol este bogat în argilă, fier și alte elemente necesare olăritului. Zona Mino are o tradiție de olărit deosebit de lungă. Fragmente de ceramică datând din secolul VII e.n. au fost descoperite în regiune, iar numele Mino asociat cu olăritul apare în sursele istorice încă din anul 905. În 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „tradiție/comoară națională“. Această sticlă, cu un design foarte plăcut, este folosită pentru a păstra băuturi alcoolice tari, oțet sau ulei. Având o formă și o culoare aparte, poate fi folosită și ca obiect decorativ. Avantajul sticlei este că lumina nu trece prin ea, așadar orice se găseşte înăuntru se păstrează mai bine.