Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bucătărie

Bucătărie

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    600,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste Fugu-hiki in Japonia, fiind folosit mai ales pentru felierea pestelui veninos Fugu. Prepararea mancarii din carne de Fugu presupune transarea extrem de fina si subtire a carnii pestelui. Asadar, acest cutit este conceput sa taie felii milimetrice si poate fi folosit de asemenea pentru felierea altor feluri de peste, a carnii de vita sau a legumelor.Este fabricat in Japonia de firma Kanematsu Kogyo, infiintata in anul 1958, in prefectura Gifu, orasul Seki, renumit pentru industria de cutite japoneze. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb).
  2. spuneți-vă părerea

    550,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste Yanagiba, ceea ce inseamna „frunza de salcie“, dupa forma lamei. Este foarte popular in toata Japonia si este folosit in mod traditional la felierea pestelui crud pentru sashimi, dar este foarte potrivit şi pentru felierea carnii sau a legumelor.Este fabricat in Japonia de firma Kanematsu Kogyo, infiintata in anul 1958, in prefectura Gifu, orasul Seki, renumit pentru industria de cutite japoneze. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb).
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...