Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bucătărie

Bucătărie

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    65,00 RON
    Ceramica tradiţionala japoneza provenind din prefectura Gifu, zona cu cea mai mare producţie de ceramica nipona. Acest tip de cana se foloseşte de obicei pentru ceai verde, savurat la masa alaturi de sushi. Pe ceasca este pictat caracterul japonez pentru samurai, 侍 Inaltime 11 cm, diametru 7,5 cm
  2. CANA KUTANI SAZANKA K5-824 Pret special

    spuneți-vă părerea

    Pret normal: 120,00 RON

    Special Price 77,00 RON

    Numele acestei căni, sazanka (山茶花 – lit. „floarea ceaiului de munte”), este cuvântul japonez care desemnează o specie de camelie (de dimensiuni mici) – „sasanqua“ sau „camelia de Crăciun“ –, originară din insulele din sudul Japoniei, precum Shikoku și Kyūshū. Florile au un diametru de 5-7 cm, iar petalele, în număr de 5-8, sunt albe sau roz-închis.
  3. spuneți-vă părerea

    47,00 RON
    Această farfurie este din porțelan și este produsă în zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de ceramică și porțelan specifică acestei regiuni se numește Mino-yaki și este cea mai cunoscută în Japonia. Peste 60% din producția niponă de ceramică și porțelan provine din această regiune, al cărei sol este bogat în argilă, fier și alte elemente necesare olăritului. Zona Mino are o tradiție de olărit deosebit de lungă. Fragmente de ceramică datând din secolul VII e.n. au fost descoperite în regiune, iar numele Mino asociat cu olăritul apare în sursele istorice încă din anul 905. În 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „tradiție/comoară națională“. Denumirea farfuriei semnifică mai multe lucruri. Midori (緑) se referă la culoarea verde de pe marginea farfuriei, budou (葡萄) înseamnă viță-de-vie, iar kikugata este de fapt forma farfuriei, care imită petalele unei crizanteme (kiku – crizantemă). Graţie modelului inspirat din natură și culorilor sale vii, această farfurie extrem de delicată este perfectă pentru servirea unui desert sau a unui aperitiv.
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...