Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bucătărie

Bucătărie

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    65,00 RON
    Ceramica tradiţionala japoneza provenind din prefectura Gifu, zona cu cea mai mare producţie de ceramica nipona. Acest tip de cana se foloseşte de obicei pentru ceai verde, savurat la masa alaturi de sushi. Pe ceasca este pictat caracterul japonez pentru samurai, 侍 Inaltime 11 cm, diametru 7,5 cm
  2. spuneți-vă părerea

    65,00 RON
    Farfurie realizată manual în zona Mino, din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de ceramică și porțelan specifică acestei regiuni se numește Mino-yaki și este cea mai cunoscută în Japonia. Peste 60% din producția niponă de ceramică și porțelan provine din această regiune, al cărei sol este bogat în argilă, fier și alte elemente necesare olăritului. Zona Mino are o tradiție de olărit deosebit de lungă. Fragmente de ceramică datând din secolul VII e.n. au fost descoperite în regiune, iar numele Mino asociat cu olăritul apare în sursele istorice încă din anul 905. În 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „tradiție/comoară națională“. Denumirea farfuriei face referire la forma și glazura acesteia. Tsuyu no shizuku (露の雫) înseamnă picătură de rouă, iar awayuki (淡雪) ninsoare măruntă.
  3. spuneți-vă părerea

    65,00 RON
    Numele acestei căni, karakusa (唐草), indică stilul ornamental de pe vase sau obiecte de artă obținut prin repetiția unui model grafic de bază. Capacul are acelaşi model deosebit al cănii şi poate fi utilizat atât pentru menținerea temperaturii din interior, cât și ca suport. Cana poate fi folosită în cuptorul cu microunde și poate fi pusă în mașina de spălat vase.
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...