Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Oala de fonta Oigen Suki Gyouza Nabe CA-003 2,2 litri

Oala de fonta Oigen Suki Gyouza Nabe CA-003 2,2 litri

Aceasta oala are toate caracteristicile unei oale clasice japoneze. Greutatea ei (aproape 3,7kg), forma rotunda cu toarte la margine si mai ales capacul de lemn (din cedru japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. Numele oalei, suki (すき), se refera la un stil culinar japonez foarte popular – in oala se pune o supa de baza, compusa din apa, sos de soia, zahar si putin otet de orez, si peste aceasta supa se adauga felii de carne, de obicei de vita, taiate extrem de subtire (deseori insa se foloseste si peste sau carne de crab; de fapt, pana in a doua parte a secolului al XIX-lea era folosit doar pestele, nu carnea de vita, aceasta neexistand in cultura culinara nipona). Pe langa carne, se adauga ciuperci japoneze (shiitake), taitei din orez, tofu si alte legume, mai ales verdeturi, precum prazul.
369,00 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.
Aceasta oala de fonta este produsa de firma nipona Oigen, fondata in anul 1852. Aflandu-se in nordul Japoniei (prefectura Iwate), firma este specializata in manufacturarea ustensilelor de bucatarie dupa metode traditionale si este una dintre cele mai renumite firme de produse din fier si fonta. Fonta cu un procent ridicat de fier este foarte apreciata in cultura culinara nipona intrucat transmite caldura uniform, mentine temperatura mancarii gatite mult timp, este grea, ceea ce confera produsului rezistenta, si, din aceste motive, este deseori folosita si la fabricarea ceainicelor. Aceasta oala are toate caracteristicile unei oale clasice japoneze. Greutatea ei (aproape 3,7kg), forma rotunda cu toarte la margine si mai ales capacul de lemn (din cedru japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. Numele oalei, suki (すき), se refera la un stil culinar japonez foarte popular – in oala se pune o supa de baza, compusa din apa, sos de soia, zahar si putin otet de orez, si peste aceasta supa se adauga felii de carne, de obicei de vita, taiate extrem de subtire (deseori insa se foloseste si peste sau carne de crab; de fapt, pana in a doua parte a secolului al XIX-lea era folosit doar pestele, nu carnea de vita, aceasta neexistand in cultura culinara nipona). Pe langa carne, se adauga ciuperci japoneze (shiitake), taitei din orez, tofu si alte legume, mai ales verdeturi, precum prazul. Ingredientele sunt lasate sa fiarba la foc mic si sunt gata in scurt timp. Principiul preparatelor suki este ca ingredientele se fac repede, au un gust deosebit de placut, conferit de supa de baza, si in acelasi timp isi mentin prospetimea, nefiind prajite sau tinute la cuptor timp indelungat. Japonezii se bucura nespus sa socializeze si sa se relaxeze cu o oala suki in mijlocul mesei, incalzita la un mic aragaz portabil, in care se tot adauga supa de baza, carnea si legumele. O alta utilizare a acestei oale este prajirea coltunasilor cu carne, numiti gyoza, foarte populari in China si Japonia. Pentru ca oala poate fi folosita si pentru mancare suki, si pentru gyoza, numele complet este oala suki gyoza.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: Oala de fonta Oigen Suki Gyouza Nabe CA-003 2,2 litri

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Preț

Mai multe informatii

Material Fonta
Dimensiune -

Content

Loading...