Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Oale

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    329,00 RON
    Acest ceaun reda forma clasica a oalelor de gatit japoneze. Greutatea lui (aproape 2,5 kg), forma curbata, toarta proeminenta si mai ales capacul de lemn (din chiparos japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. De fapt, numele ceaunului, yamaga, inseamna „casa de la munte“ si, cum trei sferturi din teritoriul Japoniei este acoperit de munti, numele trimite la casele traditionale din zona rurala.
  2. spuneți-vă părerea

    429,00 RON
    Acest ceaun reda forma clasica a oalelor de gatit japoneze. Greutatea lui (aproape 3,5 kg), forma curbata, toarta proeminenta si mai ales capacul de lemn (din cedru japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. Ceaunul poate fi folosit pentru prepararea diverselor retete culinare, dar este menit mai ales pentru a fierbe la foc mic carne si legume, caldura raspandita uniform patrunzand mancarea in mod extrem de eficient. Numele ceaunului, nikomi (煮込み), se refera la stilul de gatit preparate culinare prin fierberea ingredientelor mult timp la foc mic (echivalentul termenului stew din limba engleza sau al lui ragout din franceza).
  3. spuneți-vă părerea

    359,00 RON
    . Acest ceaun reda forma clasica a oalelor de gatit japoneze. Greutatea lui (aproape 2,5 kg), forma curbata, toarta proeminenta si mai ales capacul de lemn (din cedru japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. Numele ceaunului, sukinabe (すき鍋), se refera la un stil culinar japonez foarte popular – in ceaun se pune o supa de baza, compusa din apa, sos de soia, zahar si putin otet de orez, si peste aceasta supa se adauga felii de carne, de obicei de vita, taiate extrem de subtire (deseori insa se foloseste si peste sau carne de crab; de fapt, pana in a doua parte a secolului al XIX-lea era folosit doar pestele, nu carnea de vita, aceasta neexistand in cultura culinara nipona).
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...