Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Oale

  1. 03
  2. 04
  3. 05
  4. 06
  5. 07
  1. spuneți-vă părerea

    329,00 RON
    Acest ceaun reda forma clasica a oalelor de gatit japoneze. Greutatea lui (aproape 2,5 kg), forma curbata, toarta proeminenta si mai ales capacul de lemn (din chiparos japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. De fapt, numele ceaunului, yamaga, inseamna „casa de la munte“ si, cum trei sferturi din teritoriul Japoniei este acoperit de munti, numele trimite la casele traditionale din zona rurala.
  2. spuneți-vă părerea

    330,00 RON
    Aceasta oala traditionala japoneza este fabricata in orasul Toki (土岐), prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Tehnica de ceramica si portelan din aceasta regiune se numeste Mino-yaki (美濃焼) si este cea mai cunoscuta in Japonia. Peste 60% din productia de ceramica si portelan a Japoniei provine din aceasta regiune, al carei sol este foarte bogat in argila, fier si alte elemente necesare olaritului. Din acest motiv, zona Mino are o traditie de olarit deosebit de lunga. In Japonia, acest tip de oala se numeste nabe si se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.
  3. spuneți-vă părerea

    330,00 RON
    Diametru bază - 280mm Diametru superior - 320mm Înălțime - 85mm Fiecare dintre cele două compartimente are o capacitate de 1600ml (4-6 porții) Greutate - 2169g Aliaj din aluminiu Fundul - 3.8 mm grosime - îmbrăcat într-un strat din aliaj de oțel cu crom și vanadium. Capac din geam securizat rezistent la 150 grade Celsius Mâner din răsină fenolică
  4. spuneți-vă părerea

    330,00 RON
    Aceasta oala de ceramica tipic japoneza este realizata manual de firma de artizanat Ginpo (銀峯, insemnand „varf de munte de argint“) din orasul Yokkaichi, prefectura Mie, firma fondata in anul 1932. Orasul Yokkaichi este renumit in Japonia pentru ceramica produsa acolo, numitaBanko-yaki, avand o traditie veche de secole.In Japonia, acest tip de oala se numestenabesi se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.
  1. 03
  2. 04
  3. 05
  4. 06
  5. 07
Loading...