Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Non-ficțiune, Carte practică

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
  1. spuneți-vă părerea

    37,00 RON
    Bun venit in minunata lume kaizen, metoda imbunatatirii permanente si a transformarii obiceiurilor de zi cu zi! Pe parcursul acestei carti, vom afla care sunt pasii marunti, dar hotarati, pe care‑i putem face ca sa ne schimbam mediul si rutina in tot felul de domenii, aplicand tehnicile autoperfectionarii continue. Vom ajunge astfel sa pretuim mai mult darurile naturii, sa mancam mai sanatos si sa vedem mai limpede ce ne dorim in cariera. O schimbare infima poate avea un impact enorm. Metoda kaizen este o adevarata strategie de viata, care ne arata cum sa facem noi si noi schimbari si cum sa ne bucuram de alegerile noastre.
  2. spuneți-vă părerea

    119,00 RON
    Presentation Zen contesta opinia generala despre realizarea ,,prezentarilor cu slide-uri'', incurajandu-ne sa gandim diferit si intr-un mod mai creativ in ceea ce priveste pregatirea, designul si sustinerea prezentarilor. Expert in comunicare si sustinerea prezentarilor, Garr Reynolds, creatorul celui mai popular site dedicat designului si sustinerii prezentarilor existent pe internet - presentationzen.com - ne impartaseste experientele sale, prin intermediul unei carti provocatoare, ce imbina revelatia, inspiratia, instruirea si consilierea, una care ne va schimba total modul de gandire asupra realizarii prezentarilor PowerPoint sau Keynote. Garr ne impartaseste lectii si perspective care se bazeaza pe sfaturi practice, provenite din domeniile comunicarii si afacerilor. Combinand principiile solide ale designului cu invataturile filozofiei Zen, aceasta carte va va ajuta sa gasiti calea spre crearea unor prezentari mai simple si mai eficiente. "Va rog sa nu cumparati aceasta carte! Daca oamenii vor incepe sa faca prezentari mai bune, ale mele vor avea de suferit. (Insa, daca vreti cu adevarat sa invatati ce functioneaza si care este abordarea corecta, Garr este omul de la care puteti lua lectii.)" Seth Godin "Garr aduce o raza de speranta publicului frustrat din intreaga lume. Filozofia si principiile sale privind designul insufla viata mesajelor si va pot consolida cariera. Principiile sale bazate pe simplitate ne poarta intr-o calatorie a sufletului, conducand totodata la disciplinarea mouse-ului." Nancy Duarte, CEO Duarte Design
  3. spuneți-vă părerea

    28,90 RON
    Fenomenalul Anh Do revine cu o noua aventura! Nelson este un ninja. Nu este el nici cel mai curajos, nici cel mai COOL, dar este cel mai tocilar ninja din lume! Iar acum trebuie sa stranga toate animalele de la zoo, care au scapat din custi. In plus, aparatele electrice din oras au luat-o razna! Ca sa se descurce, va avea nevoie de propulsorul lui, construit de curand… si de propriile abilitati de ninja! Cum o sa invete Nelson sa zboare, cand el are frica de inaltime?
  1. 01
  2. 02
  3. 03
  4. 04
  5. 05
Loading...