Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Seturi ceremonia ceaiului

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  1. spuneți-vă părerea

    249,00 RON
    Chawan (茶碗) este bolul din ceramică utilizat atât pentru prepararea, cât și pentru servirea ceaiului; dimensiunile și aspectul acestuia pot varia foarte mult. Chashaku (茶杓) este lingurița de bambus, făcută dintr-o singură bucată; aceasta este folosită pentru a transfera ceaiul în bol. Chasen (茶筅) este telul pentru matcha și servește la mixarea pudrei de ceai cu apa clocotită. Instrucțiuni de utilizare: – Cerneți aproximativ o linguriță de pudră matcha printr-o sită în bolul de ceramică (chawan) și utilizând chashaku presați pulberea de ceai pentru a evita formarea de cocoloașe. – Turnați aproximativ 60 de grame (cantitățile se pot adapta după preferințe) de apă clocotită în bol și, timp de un minut-două, amestecați cu mișcări rapide pudra de matcha cu ajutorul telului (chasen). Pentru a mixa bine matcha, executaţi mişcări verticale, imitând forma literei „M“. – Odată ce veți observa spuma verde formată la suprafața ceaiului, opriţi-vă din amestecat și bucurați-vă de ceaiul dumneavoastră!
  2. spuneți-vă părerea

    170,00 RON
    Chawan (茶碗) este bolul din ceramică utilizat atât pentru prepararea, cât și pentru servirea ceaiului; dimensiunile și aspectul acestuia pot varia foarte mult. Chashaku (茶杓) este lingurița de bambus, făcută dintr-o singură bucată; aceasta este folosită pentru a transfera ceaiul în bol. Chasen (茶筅) este telul pentru matcha și servește la mixarea pudrei de ceai cu apa clocotită. Instrucțiuni de utilizare: – Cerneți aproximativ o linguriță de pudră matcha printr-o sită în bolul de ceramică (chawan) și utilizând chashaku presați pulberea de ceai pentru a evita formarea de cocoloașe. – Turnați aproximativ 60 de grame (cantitățile se pot adapta după preferințe) de apă clocotită în bol și, timp de un minut-două, amestecați cu mișcări rapide pudra de matcha cu ajutorul telului (chasen). Pentru a mixa bine matcha, executaţi mişcări verticale, imitând forma literei „M“. – Odată ce veți observa spuma verde formată la suprafața ceaiului, opriţi-vă din amestecat și bucurați-vă de ceaiul dumneavoastră!
  3. spuneți-vă părerea

    170,00 RON
    Chawan (茶碗) este bolul din ceramică utilizat atât pentru prepararea, cât și pentru servirea ceaiului; dimensiunile și aspectul acestuia pot varia foarte mult. Chashaku (茶杓) este lingurița de bambus, făcută dintr-o singură bucată; aceasta este folosită pentru a transfera ceaiul în bol. Chasen (茶筅) este telul pentru matcha și servește la mixarea pudrei de ceai cu apa clocotită. Instrucțiuni de utilizare: – Cerneți aproximativ o linguriță de pudră matcha printr-o sită în bolul de ceramică (chawan) și utilizând chashaku presați pulberea de ceai pentru a evita formarea de cocoloașe. – Turnați aproximativ 60 de grame (cantitățile se pot adapta după preferințe) de apă clocotită în bol și, timp de un minut-două, amestecați cu mișcări rapide pudra de matcha cu ajutorul telului (chasen). Pentru a mixa bine matcha, executaţi mişcări verticale, imitând forma literei „M“. – Odată ce veți observa spuma verde formată la suprafața ceaiului, opriţi-vă din amestecat și bucurați-vă de ceaiul dumneavoastră!
  1. 01
  2. 02
  3. 03
Loading...