Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Măști

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  1. spuneți-vă părerea

    85,00 RON

    Hyottoko este un caracter comic din Japonia, al cărui nume înseamnă „bărbatul-foc“. Hyottoko are mereu buzele strânse, pentru că suflă foc printr-o țeavă de bambus. 

  2. spuneți-vă părerea

    85,00 RON
    ”Okina” este o ceremonie în cadrul căreia participanții se roagă pentru pace în lume. Chiar dacă este încadrată ca gen în teatrul Noh, nu este întocmai o piesă Noh clasică. Spre deosebire de altele, în această piesă de teatru nu există un scenariu sau o poveste. Ea a fost jucată de preoții Shinto în cadrul ceremoniilor de rugăciune. Astăzi, Okina se joacă pentru a celebra evenimentele fericite din viață, cum ar fi deschiderea unui nou teatru sau Anul Nou.
  3. spuneți-vă părerea

    99,00 RON

    Masca poartă numele de Hannya și este utilizată cu precădere în teatrul Noh și Kyōgen (teatru de comedie japonez), dar și în ritualurile de dans Kagura (dans tradițional Shinto). Masca înfățișează un demon feminin ce reprezintă imaginea sufletelelor acelor femei devenite malefice din cauza obsesiilor pentru anumiți bărbați, a sentimentelor de gelozie față de alte femei, sau a sentimentelor de trădare din partea partenerului.

  1. 01
  2. 02
  3. 03
Loading...