Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

JAPANESE KITCHEN KNIVES: ESSENTIAL TECHNIQUES AND RECIPES

JAPANESE KITCHEN KNIVES: ESSENTIAL TECHNIQUES AND RECIPES

Sales of Japanese kitchen knives are booming. But how many people have the skills to use these superbly-crafted tools to full advantage? Now, internationally renowned chef Hiromitsu Nozaki shares his expertise and insights in a book that will help anyone who owns a Japanese knife to maximize its performance.
In Japanese Kitchen Knives, Nozaki teaches the reader how to use usuba, deba and yanagiba, the three main traditional Japanese knives. He explains many essential techniques, such as the importance of understanding blade angle and point of force.
162,99 RON

Disponibilitate: Nu este in stoc

Împachetare gratuită Vrei să faci un cadou? Ți-l împachetăm gratuit!
Livrare gratuită Pentru comenzi peste 300 de lei.
Returnarea produselor Pe takumi.ro returul este GRATUIT. Ai la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a solicita returul produselor.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Scrie propria ta recenzie

Faceti recenzie la: JAPANESE KITCHEN KNIVES: ESSENTIAL TECHNIQUES AND RECIPES

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Preț
Calitate

Mai multe informatii

ISBN 9781568364902
Autor -
Traducator -
Editura -
Anul publicarii -
Format -
Nr. pagini -

Content

Loading...