Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Cuțite

  1. 02
  2. 03
  3. 04
  4. 05
  5. 06
  1. spuneți-vă părerea

    700,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste Shobu in Japonia. Este foarte similar cu cutitul Yanagiba, dar are varful putin mai lat (pentru cei interesati, se gasesc mai multe modele Yanagiba in magazinul Takumi). Este foarte popular in toata Japonia si este folosit in mod traditional la felierea pestelui crud pentru sashimi, dar este foarte potrivit şi pentru felierea carnii sau a legumelor.Este fabricat in Japonia de firma Aoki Hamono, infiintata in anul 1946, in prefectura Osaka, orasul Sakai, renumit pentru industria de cutite japoneze, cu o traditie de peste 600 de ani. Lama este din otel japonez Yasuki (otel alb), favoritul mestesugarilor niponi.
  2. spuneți-vă părerea

    750,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste Shobu in Japonia. Este foarte similar cu cutitul Yanagiba, dar are varful putin mai lat (pentru cei interesati, se gasesc mai multe modele Yanagiba in magazinul Takumi). Este foarte popular in toata Japonia si este folosit in mod traditional la felierea pestelui crud pentru sashimi, dar este foarte potrivit şi pentru felierea carnii sau a legumelor. Este fabricat in Japonia de firma Aoki Hamono, infiintata in anul 1946, in prefectura Osaka, orasul Sakai, renumit pentru industria de cutite japoneze, cu o traditie de peste 600 de ani. Lama este din otel japonez cu aliaj de molibden, care reduce riscul de ruginire.
  3. spuneți-vă părerea

    110,00 RON
    Acest ulei special pentru cuțite și orice aparat de bucătărie care necesită lubrifiere este produs de firma Kurobara. Dacă lama cuțitului Dvs nu este din oțel inoxidabil, atunci acest ulei va ajuta foarte mult împotriva procesului natural de ruginire. Uleiul este făcut din camelie japoneză (tsubaki), nu are gust sau miros, și nu lasă urme pe lama de oțel precum alte feluri de ulei. Conform descrierii originale a produsului, acest ulei este folosit pentru săbii japoneze (motiv pentru care pe flacon se pot vedea desenate două săbii), cuțite japoneze dar și pentru mașinării mecanice care necesită lubrifiere și mentenanță împotriva ruginirii. Firma producătoare menționează pe flacon faptul că a ajuns la această formulă de ulei după o perioadă de peste 80 de ani de experimentare. Se precizează de asemenea că acest ulei NU poate fi folosit în scopuri culinare. Pentru îngrijirea cuțitelor din oțel japonez, aplicați una-două picături pe lamă și ștergeți delicat întreaga lamă cu o cârpă. Produsul nu are termen de expirare. 245 ml.
  4. spuneți-vă părerea

    250,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste bunkagata in Japonia, ceea ce in traducere mot-à-mot inseamna „cutit cultural“, cu referire la folosirea lui pentru cultura culinara in familie. Este un cutit potrivit pentru activitati diverse, de la curatarea legumelor pana la felierea carnii sau a mezelurilor.
  5. spuneți-vă părerea

    350,00 RON
    Acest tip de cutit se numeste petii in Japonia. Denumirea vine din limba engleza, de la cuvantul petty („mic, marunt“). Este asadar un cutit mai mic, excelent pentru decojirea legumelor si fructelor sau pentru taierea foarte fina a legumelor. Cutitul poate fi folosit si pentru felierea mezelurilor sau a branzei.
  1. 02
  2. 03
  3. 04
  4. 05
  5. 06
Loading...