Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Farfurii

  1. 03
  2. 04
  3. 05
  4. 06
  5. 07
  1. spuneți-vă părerea

    69,00 RON
    Produs din Ceramica, executat manual, in zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Farfuria se numeste Ume, ceea ce inseamna „prun“ in limba japoneza. Florile pictate pe farfurie sunt flori de prun, foarte indragite in Japonia pentru ca prunul este primul copac care infloreste la inceput de an, in luna februarie, cand inca este frig, si astfel vesteste primavara. Farfuria poate fi folosita in masina de spalat vase sau in cuptorul cu microunde.
  2. spuneți-vă părerea

    69,00 RON
    Această farfurie este din porțelan și este produsă în zona Mino din prefectura Gifu, Japonia. Tehnica de ceramică și porțelan specifică acestei regiuni se numește Mino-yaki și este cea mai cunoscută în Japonia. Peste 60% din producția niponă de ceramică și porțelan provine din această regiune, al cărei sol este bogat în argilă, fier și alte elemente necesare olăritului. Zona Mino are o tradiție de olărit deosebit de lungă. Fragmente de ceramică datând din secolul VII e.n. au fost descoperite în regiune, iar numele Mino asociat cu olăritul apare în sursele istorice încă din anul 905. În 1988, guvernul japonez a desemnat arta Mino-yaki „tradiție/comoară națională“. Denumirea acestei farfurii vine de la ryoku (緑), care înseamnă „verde-smarald“, și sai (彩), „colorat“, aşadar „colorată în verde“. Glazura acestui obiect de ceramică este deosebită întrucât îi conferă aspectul unei pietre prețioase. Farfuria poate fi folosită atât ca obiect decorativ, cât și pentru servirea unui aperitiv sau a unei porții de sushi. Aceasta poate fi pusă în mașina de spălat vase.
  3. spuneți-vă părerea

    69,00 RON
    Produs din Ceramica, executat manual, in Kyoto, Japonia. Farfuria este rezistenta la temperaturi ridicate si poate fi folosita in cuptorul cu microunde.
  4. spuneți-vă părerea

    79,00 RON
    Numele acestei farfurii inseamna „colorat in verde“ (ryoku = verde, sai = colorat). Nuantele diferite de verde, impreuna cu marginea bej a farfuriei, reprezinta un motiv ornamental deseori intalnit in Japonia. Culoarea verde, dar nu intensa, este foarte apreciata in Japonia pentru ca trimite la natura, la trunchiul copacului de bambus sau la frunzele de magnolie pe care sunt uneori servite gustarile simple.
  1. 03
  2. 04
  3. 05
  4. 06
  5. 07
Loading...