Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Oale
-
550,00 RON
-
550,00 RON
-
429,00 RONAcest ceaun reda forma clasica a oalelor de gatit japoneze. Greutatea lui (aproape 3,5 kg), forma curbata, toarta proeminenta si mai ales capacul de lemn (din cedru japonez) redau exact imaginea oalelor folosite de secole in zonele rurale din Japonia. Ceaunul poate fi folosit pentru prepararea diverselor retete culinare, dar este menit mai ales pentru a fierbe la foc mic carne si legume, caldura raspandita uniform patrunzand mancarea in mod extrem de eficient. Numele ceaunului, nikomi (煮込み), se refera la stilul de gatit preparate culinare prin fierberea ingredientelor mult timp la foc mic (echivalentul termenului stew din limba engleza sau al lui ragout din franceza).
-
399,00 RONAcesta este un set ishi-yaki (石焼) pentru prajirea carnii sau a legumelor la piatra incinsa, deseori folosit in bucataria nipona. Ishi inseamna „piatra“, iar yaki inseamna „prajit“. Este un produs reprezentativ pentru cultura culinara nipona, bazata pe simplitate si varietate. Piatra din acest set este speciala, fiind facuta din magma muntelui Fuji. Ea poate fi incinsa pe aragaz sau in cuptor inainte de a fi folosita. Fundul de lemn din set este din cedru japonez (sughi, 杉), foarte rezistent la temperaturi ridicate.