Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Oale

  1. 01
  2. 02
  3. 03
  1. spuneți-vă părerea

    305,00 RON
    In limba japoneza aceasta piatra se numeste kakusenseki (角閃石), ceea ce s-ar traduce in romana ca „piatra cu fragmente sclipitoare“. Despre numele pietrei: ishi inseamna „piatra“, iar yaki inseamna „prajit“. Ishiyaki se refera si la acest stil de gatit alimentele. Carnea este alimentul principal gatit astfel, dar si pestele sau legumele sunt rumenite la piatra incinsa. In Japonia mancarea gatita pe piatra incinsa este foarte apreciata.
  2. spuneți-vă părerea

    330,00 RON
    Aceasta oala traditionala japoneza este fabricata in orasul Toki (土岐), prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Tehnica de ceramica si portelan din aceasta regiune se numeste Mino-yaki (美濃焼) si este cea mai cunoscuta in Japonia. Peste 60% din productia de ceramica si portelan a Japoniei provine din aceasta regiune, al carei sol este foarte bogat in argila, fier si alte elemente necesare olaritului. Din acest motiv, zona Mino are o traditie de olarit deosebit de lunga. In Japonia, acest tip de oala se numeste nabe si se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.
  1. 01
  2. 02
  3. 03
Loading...