Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi
Oale
-
330,00 RONAceasta oala traditionala japoneza este fabricata in orasul Toki (土岐), prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Tehnica de ceramica si portelan din aceasta regiune se numeste Mino-yaki (美濃焼) si este cea mai cunoscuta in Japonia. Peste 60% din productia de ceramica si portelan a Japoniei provine din aceasta regiune, al carei sol este foarte bogat in argila, fier si alte elemente necesare olaritului. Din acest motiv, zona Mino are o traditie de olarit deosebit de lunga. In Japonia, acest tip de oala se numeste nabe si se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.
-
250,00 RONOala traditionala japoneza Mino-Yaki, fabricata in orasul Toki, prefectura Gifu, de firma Maruka Koyo. Oala este facuta dintr-o argila foarte rezistenta la temperaturi inalte si finisata cu un strat de cupru.
-
370,00 RONOala traditionala japoneza Banko-Yaki, fabricata in orasul Yokkaiichi (prefectura Mie) de firma Hirao Ceramics. Oala este facuta dintr-o argila foarte rezistenta la temperaturi inalte si finisata cu un strat de cupru.
-
280,00 RONAceasta oala de ceramica tipic japoneza este realizata manual de firma de artizanat Kagetsu (華月) din orasul Yokkaichi (prefectura Mie), firma care se mandreste cu faptul ca a fost fondata in perioada Edo, acum 300 de ani. Orasul Yokkaichi este renumit in Japonia pentru ceramica produsa acolo, numita Banko-yaki, avand o traditie veche de secole. In oras exista aproximativ 60 de mici firme de olarit in stil Banko-yaki, inclusiv cea care a produs aceasta oala.In Japonia, acest tip de oala se numeste nabe si se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.