Compara

Nu aveti produse de comparat.

0 produs(e) 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Oale

  1. 04
  2. 05
  3. 06
  4. 07
  5. 08
  1. spuneți-vă părerea

    305,00 RON
    In limba japoneza aceasta piatra se numeste kakusenseki (角閃石), ceea ce s-ar traduce in romana ca „piatra cu fragmente sclipitoare“. Despre numele pietrei: ishi inseamna „piatra“, iar yaki inseamna „prajit“. Ishiyaki se refera si la acest stil de gatit alimentele. Carnea este alimentul principal gatit astfel, dar si pestele sau legumele sunt rumenite la piatra incinsa. In Japonia mancarea gatita pe piatra incinsa este foarte apreciata.
  2. spuneți-vă părerea

    399,00 RON
    Acesta este un set ishi-yaki (石焼) pentru prajirea carnii sau a legumelor la piatra incinsa, deseori folosit in bucataria nipona. Ishi inseamna „piatra“, iar yaki inseamna „prajit“. Este un produs reprezentativ pentru cultura culinara nipona, bazata pe simplitate si varietate. Piatra din acest set este speciala, fiind facuta din magma muntelui Fuji. Ea poate fi incinsa pe aragaz sau in cuptor inainte de a fi folosita. Fundul de lemn din set este din cedru japonez (sughi, 杉), foarte rezistent la temperaturi ridicate.
  3. spuneți-vă părerea

    280,00 RON
    Aceasta oala de ceramica tipic japoneza este realizata manual de firma de artizanat Kagetsu (華月) din orasul Yokkaichi (prefectura Mie), firma care se mandreste cu faptul ca a fost fondata in perioada Edo, acum 300 de ani. Orasul Yokkaichi este renumit in Japonia pentru ceramica produsa acolo, numita Banko-yaki, avand o traditie veche de secole. In oras exista aproximativ 60 de mici firme de olarit in stil Banko-yaki, inclusiv cea care a produs aceasta oala.In Japonia, acest tip de oala se numeste nabe si se regaseste in aproape oricare bucatarie din Japonia. Japonezii o folosesc deseori pentru supe si tocane, mai ales in sezonul rece.
  1. 04
  2. 05
  3. 06
  4. 07
  5. 08
Loading...